BurgaZ DeffancE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BurgaZ DeffancE

Burgaz Deffance FoRuM

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En son konular
» Size Çok Güzel 2 Tane Resim
Murat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam.. EmptyCuma Ara. 19, 2008 10:52 am tarafından ayşenur

» >>Arena<<
Murat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam.. EmptyPtsi Ara. 08, 2008 10:29 am tarafından Dj_Nester

» Büyücü Olsaydınız Yukarıdakini Neye Çevirirdiniz??
Murat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam.. EmptyC.tesi Ara. 06, 2008 5:24 am tarafından Dj_Nester

» WeBMaSTeR06
Murat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam.. EmptyCuma Ara. 05, 2008 9:31 am tarafından Dj_Nester

» Moderatör Başvuru Formu
Murat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam.. EmptyCuma Ara. 05, 2008 8:44 am tarafından WeBMaSTeR06

» Virtual Dj -- Dj Olmak İsteyenler İçeri ( Resimli Anlatım )
Murat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam.. EmptyPerş. Ara. 04, 2008 10:46 am tarafından DjShadyGun

» Please Don't Stop The Music - Rihanna(Anlamıyla Birlikte)
Murat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam.. EmptyPerş. Ara. 04, 2008 10:44 am tarafından DjShadyGun

» sago&kolera-şampiyonu sıkar yarış
Murat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam.. EmptyPaz Kas. 30, 2008 6:03 am tarafından deniz

» Sagapo Kajmer Fan
Murat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam.. EmptyPerş. Kas. 27, 2008 7:21 am tarafından Dj_Nester

En iyi yollayıcılar
Dj_Nester
Murat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam.. Vote_lcapMurat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam.. Voting_barMurat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam.. Vote_rcap 
deniz
Murat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam.. Vote_lcapMurat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam.. Voting_barMurat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam.. Vote_rcap 
Sanık
DjShadyGun
ayşenur
WeBMaSTeR06
Fevzi
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

Murat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam..

YazarMesaj
Dj_Nester
Webmaster
Webmaster
Dj_Nester

Rep :
Murat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam.. Left_bar_bleue999 / 100999 / 100Murat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam.. Right_bar_bleue

Karakter Sayfası
Bar:
Murat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam.. Left_bar_bleue0/0Murat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam.. Empty_bar_bleue  (0/0)

Murat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam.. Empty
MesajKonu: Murat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam..   Murat Evgin-Sana Kızmı Yok Hocam.. EmptyCuma Kas. 14, 2008 8:55 am

Elimde çiçeklerle bekliyorum aynı yerde

Dokuz on gün oldu galiba

Gelmezsin bundan sonra

Kader değil bazı şeyler

Herkes kendi belirler

Kırık bir kalp ve işte ben

İflah olmaz bir kaybeden

Helal olsun bana valla

İmkansızı aşmışım

Sevgililer Gününde

Yalnız kalmayı başardım

Eş dost teselli ettiler